Hardlooptraining

Naast de mogelijkheid voor individuele trainingen voor hardlopers van beginners niveau tot en met marathon niveau zijn er ook mogelijkheden voor een incidentele training tot een training over een bepaalde trainingsperiode te verzorgen afgestemd naar het persoonlijk doel wat je wil bereiken met je hardlooptraining.
Van individueel, groepstraining of reguliere training voor ieder die wil gaan hardlopen onder begeleiding is er een mogelijkheid.
Hieronder zijn een aantal locaties en trainingsmogelijkheden opgesomd. Staat er iets niet tussen of heb je vragen of wensen neem dan vrijblijvend contact op.

Individuele looptrainingen
Tijdens de (eenmalige) training wordt een analyse gemaakt van je loophouding en looptechniek. De kosten van individuele, losse, training bedragen € 80,00 per uur.

Een looptraining op maat over een periode van een aantal weken leidt vaak tot een beter resultaat. Afhankelijk van de fase waarin je zit.
Eventueel kan getraind worden naar een doel bv. (halve)marathon of loopevenement.
Naast een op maat gemaakt looptrainingsschema kan gekozen worden voor 1 x per week trainen met een trainer en krijg je een of huiswerkopdracht op maat.
De kosten voor 10 weken training, ca. 1 uur training, bedragen € 650,00 inclusief BTW exclusief reiskosten.
Met loopmaatjes van ongeveer gelijk niveau op een zelfde tijdstip worden de kosten gereduceerd.

Loopclinic voor bedrijven
Voor bedrijven worden clinics op maat georganiseerd. Afhankelijk van niveau, eenmalig of een structureel een bepaalde dag in de week bv. een ochtendtraining. Vooral een sportieve loopclinic tijdens de bedrijven sportdag/bedrijfsfeestdag kan de start zijn van een nieuwe wijze van denken/bewustwording.
Een loopclinic bestaat uit een theoretische presentatie over het hardlopen gevolgd door een looptraining, in de bossen of park in de omgeving, op het niveau van de deelnemers. Bij voorkeur wordt een groep van beginners en gevorderden geformeerd.
Totale duur van een loopclinic ca. 3 uur. Maximale groepsgrootte per keer: ca. 15 personen.
Kosten bedragen per clinic € 300,00 exclusief BTW exclusief reiskosten.

Reguliere loopgroep
Stroom je in een reguliere loopgroep in, dan zijn de kosten geringer, maar zijn de trainingen minder specifiek en met grotere aantallen.

Locatie Drunen bij de Atletiek en wandelvereniging DAK
Start 1e zaterdag van maart en 1e zaterdag van september de Start to Run (Atletiekunie) groep. Informatie voor tussentijdse instroming op deze locatie neem contact op via de website www.dakdrunen.nl

Locatie Oss, Yogaland het concept Cross Yoga for Running
Start iedere 10 weken door het jaar heen op zondag.
Dit concept gaat uit van 3 kwartier hardlopen en 3 kwartier aansluitend Crossyoga in de zon.
De yogalessen worden gegeven door Theo Smits, een ervaren yogadocent.
De keuze bestaat uit twee niveau’s op zondag ochtend.
Loopgroep Basis+ start in het Hoessenbos, nabij het openlucht theater in Berghem om 09.30 uur. Dit zijn lopers die in staat zijn 5 km onafgebroken te lopen.
Loopgroep Basis, zij die beginnen met hardlopen, starten in de Teugenaarsstraat 1 in Oss vanaf de locatie Yogaland om 10.45 uur.
De kosten voor 10 weken bedragen €150 incl BTW
Aanmelden voor deze sessies kan via deze site of via www.yogaland.nl